Prijs-alarm

vanaf €30

Madrid (Barajas) vliegtickets

Madrid heeft geen Colosseum, geen Eiffeltoren en geen Gaudí toch heeft Madrid de allure van een echte hoofdstad. Met zijn heerlijke restaurantjes, goed gevulde pleinen, trendy nachtleven en interessante musea is het echt een plek die bruist. Voor cultuurgekken is deze stad echt het ‘Walhalla’, Madrid barst namelijk van de musea. Het is de uitstekende locatie voor een korte stedentrip of een heerlijk weekendje weg!

Van stierengevechten tot voetbalwedstrijden van Real Madrid en van de typische Spaanse flamenco tot het grootste kunstmusea van Europa. Er is hier genoeg te doen en te beleven. Maar het mooiste aan Madrid is de sfeer. Dat is niet uit te leggen, het is iets wat je zelf moet ervaren. Deze sfeer kun je het beste proeven door lekker rond te slenteren, ’s middags mee te doen aan de siësta en ’s avonds lekker tapas te eten in één van de échte Spaanse restaurantjes. Tafel tot een uur of twaalf lekker na en zak dan lekker door in één van de trendy nachtclubs.

Maar voor de cultuurliefhebbers is het misschien een idee om een paar dagen bij te boeken. Er is namelijk zoveel te zien. Van prachtige architectuur tot hele bijzondere musea. Maar ook als je niet zo van het actie bent is het goed vertoeven. Je kunt hier prachtige wandelingen maken en er zijn genoeg parken waar je lekker kunt picknicken. Trek er dus lekker op uit en boek je vlucht vandaag nog!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Madrid (Barajas):

Vluchten vanaf 8 luchthavens: