Prijs-alarm

vanaf €39

Porto (Francisco Sa Carneiro) vliegtickets

Porto een bijzonder culinaire vissersstad aan de Atlantische Oceaan! Wandel door de oude straten en ontdek de historische gevels, de beroemde wijnen en geniet van de heerlijke verse vis. De opeenstapeling van prachtige gebouwen, sprookjesachtige kapelletjes en hoge smalle straatjes maakt Porto zo’n bijzondere stad. Het is dan ook niet voor niets dat de stad in 1996 opgenomen werd op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bij het ontdekken van deze Portugese hoofdstad loopt u tegen vele verassingen aan. Porto is namelijk niet zomaar een vissersstad, het heeft namelijk een heel eigentijdse en artistieke kant. Dit is niet alleen zichtbaar in de straten, architectuur, monumenten en musea, maar ook in de terrasjes, restaurants en winkelgebieden zie je dit terug.

Naast de prachtige cultuur en architectuur is het ook voor de shopfreaks onder ons goed vertoeven. Aan Shoppingcenter Via Catarina mag je absoluut niet voorbij gaan. Hier zou je zo een hele dag kunnen doorbrengen. Maar bezoek ook juist de kleine boetiekjes. En bezoek als klap op de vuurpijl de oudste boekenwinkel van Porto. Dit wordt door zijn prachtige interieur ook wel de mooiste boekenwinkel ter wereld genoemd. Kortom er is genoeg te zien en te ontdekken!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Porto (Francisco Sa Carneiro):

Vluchten vanaf 8 luchthavens: