Prijs-alarm

vanaf €39

Portugal vliegtickets

Portugal, een Europees land maar toch net even anders! Ieder jaar komen er weer meer toeristen hiernaartoe. Er is hier dan ook genoeg te zien. Van duizelingwekkende ravijnen in de Serra da Estrela, de sprookjespaleizen in Sintra en Lissabon met haar romantische wijken.

Maar de stranden van de Algarve zijn de grootste toeristische trekpleister van Portugal. Met haar goudkleurige zandstranden, grote rotsformaties en natuurlijk een perfect klimaat. Zowel in de zomer als de winter is het hier heerlijk vertoeven. Maar er is meer dan de Algarve ook de Costa de Lisboa en Costa Verder zijn prachtige stranden.

Ook voor de fijnproever is Portugal echt de vakantiebestemming. Loop lekker rond door de verschillende steden en ontdek de heerlijke visrestaurantje. Hier staat Portugal namelijk om bekend. Je kunt hier fantastisch eten en de heerlijkste wijntjes drinken.

Kortom Portugal heeft alle ingrediënten om je vakantie te laten slagen. Kom en ontdek hetzelf!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Portugal

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Portugal:

Faro

Faro

Faro, een plek die veel meer aandacht verdiend.
Lissabon (Portela)

Lissabon (Portela)

Lissabon, een Europese stad, maar dan net even anders!

Madeira (Funchal)

Madeira is met haar prachtige landschappen, subtropisch klimaat, Natural Park en hoge bergen een zeer geliefde vakantiebestemming!

Ponta Delgada, São Miguel, Azoren

Ponta Delgada is misschien de grootste en meest dichtbevolkte stad van de Azoren, maar heeft daardoor ook de prachtigste hoogbouw!
Porto (Francisco Sa Carneiro)

Porto (Francisco Sa Carneiro)

Porto een bijzonder culinaire vissersstad aan de Atlantische Oceaan!

Eén maatschappij heeft vliegtickets naar Portugal: Transavia vanaf €100.