Prijs-alarm

vanaf €55

Sevilla (San Pablo) vliegtickets

Sevilla is met haar tapas, flamenco, stierenvechten en warme weer, een typische Spaanse stad. Alle clichés komen hier samen. Dus wil je je helemaal onderdompelen in de Spaanse cultuur dan is Sevilla de place to be.

Naast deze typische Spaanse kenmerken is Sevilla ook nog een prachtige, historische stad. Voor de cultuurfreak is de binnenstad met zijn overvloed aan historische bouwwerken echt te gek. Slenter rond en ontdek de locale architectuur, de witgepleisterde gebouwen en de smalle kronkelende straatjes.

Je kunt Sevilla het beste bezoeken in de maand april. Dan is de temperatuur niet alleen iets lager, maar dan vinden ook de grote feesten plaats. De meeste zijn religieus gerelateerd. Zoals de Semana Santa tijdens deze week vinden er een groot aantal processies plaats. Grote artistieke en religieuze beelden worden door de stad gedragen. Dit is heel indrukwekkend en iets wat je niet mag missen.

In de zomerperiode is Sevilla ook zeker een bezoekje waard. Maar reken dan wel op temperatuur rond de 40 graden. Een uitstapje naar het strand is dan wel gewenst. De Costa del Sol ligt op zo’n 100 kilometer afstand van Sevilla. Kortom er is hier genoeg te beleven en te ontdekken!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Sevilla (San Pablo):

Vluchten vanaf 7 luchthavens: