Prijs-alarm

vanaf €89

Wenen (Schwechat) vliegtickets

Wenen de hoofdstad van de klassieke muziek. Mozart, Haydn, Beethoven en Mahler hebben allemaal hier gewoond. Natuurlijk is de muziek het belangrijkste kenmerk van de stad, maar Wenen heeft veel meer te bieden dan de bekende kunst en opera. Wenen is met zijn pleinen, leuke winkeltjes en kroegen hipper dan je denkt.

Liefhebbers van architectuur kunnen hun geluk niet op in deze Oostenrijkse hoofdstad. Op elke hoek van de straat staal wel weer een prachtig oud of juist nieuw gebouw. Als je hier bent moet je ook zeker drie musea uitzoeken die je wilt bezoeken. Wenen bezit er namelijk talloze. Dus slenter lekker rond en bewonder zo de paleizen, kerken, kapelletjes en andere historische plaatsen.

Wenen is naast kunst- en muziekstad ook een echte studentenstad. Dit zie je vooral aan de vele terrasjes en overvolle pleinen. De studenten zitten lekker op de grond of op één van de banken met een flesje wijn en een broodje. Als je hier bent is het leuk om hier aan mee te doen. Dus breng je picknick kleedje mee en haal wat lekkere dingetjes.

Maar ook juist als je gek bent van muziek is dit toch de place to be. Ga ’s avonds naar één van de opera’s of breng een bezoek aan het Wiener Philharmoniker orkest.Dit is een begrip in de wereld van de klassieke muziek. Wat ook een leuke tip is om overdag hier juist naartoe te gaan. Dan is er de mogelijkheid om je eigen muziek te maken en het orkest te dirigeren. Kortom Wenen is een bijzondere stad die veel meer aandacht verdiend!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Wenen (Schwechat):

Vluchten vanaf 3 luchthavens: